Cum să slăbești în 20 de zile?

0
2046

Rapid duce la scăderea în greutate necesită o permanentă activitate. Puteți în condiții de siguranță vărsat 3 până la 6 kilograme în 20 de zile de a face modificări în planul de dieta si exercitiu fizic. Potrivit controlul Greutății, Rețea de Informații, care încorporează practici sănătoase în viața de zi cu zi nu doar îmbunătățește posibilitatea de ardere a grasimilor, dar va ajuta sa va mentineti pierdut kilogramele in plus off. Evita dietele drastice precum și îmbrățișeze un plan practic pentru slăbire jos.

Consultați medicul dumneavoastră pentru sprijin dacă aveți orice tip de problemă clinică. Calcula dvs. de zi cu zi de calorii necesită bazează pe greutatea actuală. Utilizați un contor de calorii pentru a stabili un deficit pentru pierderea in greutate. Produce un deficit de 500 de calorii de zi cu zi se referă la pierderea de 1 suplimentar de lire săptămânal. Puteți în condiții de siguranță pierde până la 2 kilograme pe săptămână, prin crearea unui 1.000 de calorii de zi cu zi lipsa, păstrează în minte Centrele pentru Controlul Bolilor și de Evitare.

Limitați alimentele sau băuturile care adaugă calorii goale

Limita alimente sau băuturi care se adaugă calorii goale pentru a dvs. de zi cu zi dieta. De sodiu sau de zahăr umplut băuturi, alimente procesate, cum ar fi chips-uri precum și dulce baruri, și de înaltă calorii fast-food poate crește în mod semnificativ de zi cu zi consumul de calorii și contribuie la greutatea adăugată. Înlocuiți alimentele bogate in calorii cu calorii reduse opțiuni, cum ar fi produse proaspete și, de asemenea, de apă. Legumele și fructele sunt, în mod normal, redus în calorii și, de asemenea, nu conțin aditivi, cum ar fi sare, care poate umfla sau de declanșare retenție de apă.

Consumatoare de apă, spre deosebire de zahăr sau pline de calorii băuturi este o metodă foarte ușor de a stimula rezultatele pierdere în greutate, note”American Journal of Profesionale de Hrană.” Bucurați-vă de secțiuni. Face uz de o placă mai mică în timpul mesei, sau pur și simplu mai mici secțiuni de alimentare de pe placa de cincizeci la sută. Rămase să consume rutină, bine echilibrat feluri de mâncare este necesar astfel încât să nu reduce rata metabolica precum și scăderea în greutate de reducere. A preveni necesitatea de a evita feluri de mâncare.

Până activitatii fizice pentru a arde calorii. Ia-o plimbare vioaie de 30 până la 60 minute de mers pe jos sau jogging de-a lungul pauza de prânz, încercați un nou antrenament aerobic video sau includ interval de greutate de formare în ziua ta. Centrele pentru Controlul maladiilor și Evitarea recomandă un minim de 150 de minute de medii de înaltă intensitate antrenament cardio, cum ar fi ciclism, înot, plimba vioi, jogging sau de funcționare, în fiecare săptămână.

Să îndeplinească acest criteriu de a lua parte la un minim de treizeci de minute de cardio de cinci zile pe săptămână. Dacă aveți un calendar strâns, o împart în trei la 10 minute de antrenament pe zi. Scopul pentru aproximativ 300 de minute de moderat intens exercițiu în fiecare săptămână să arzi mai multe calorii. Dacă ai de gând să-și piardă 7 kg. într-o lună, nu există informații excelent și o veste proastă: e posibil, dar s-ar putea descoperi este greu să-și verse greutate și să-l mențină pe după lună.

Probabil, va trebui să utilizați un amestec de regim de dieta, precum și exercițiu pentru a pierde 7 kilograme. într-o lună, veți avea nevoie pentru a arde sau altfel consuma 3.500 de calorii suplimentare pentru fiecare kilogram suplimentar doriți să piardă, ca să mă asigur că 24.500 de calorii pentru 7 lire sterline. doriți să verse.

Determinați numărul de calorii pe care le consumați de obicei

Stabili numărul de calorii pe care le consuma, de obicei, într-o singură zi, și de a reduce acest număr de 500 de calorii pentru a pierde 1 kg. lire în fiecare săptămână … suficient cât să-și verse 4 de 7 lire sterline. într-o lună. Face uz de un jurnal alimentar sau de pe internet contor de calorii pentru a urmări calorii.

Alternative sănătoase și echilibrate alimente cum ar fi fructe, legume, precum si cereale integrale pentru chips-uri și fast-food, precum și sări de mare de grăsime, deserturi dulci. Pur și simplu reducerea de calorii va ajuta să piardă în greutate, cu toate acestea, dacă doriți pentru a sustine pierderea in greutate, ai nevoie pentru a îmbunătăți, în timp destinații de plasare.

Exercițiu regulat la fel de des ca o dată pe zi, dacă te poți descurca. Potrivit Harvard Medical School, mersul pe jos într-un ritm modest arsuri referitoare la 300 de calorii pe oră pentru un individ care consideră 150 lbs. Pentru a pierde restul de 7 kg., plimbați-vă pentru ceea unul hr fiecare zi.
Statele UNITE Divizia de Agricultură oferă sfaturi și, de asemenea, sfaturi pentru a consuma mai sanatos la MyPyramid site-ul. Dacă alegeți un plus de exercitii intense decât plimba de la un modest viteză, puteți reduce timpul petrecut, cu toate acestea, încercați să nu să delăsători excesivă, sau vei pierde impulsul de care aveți nevoie pentru a pierde 7 kilograme.

Dor de trend sau un moft dieta. Ai potențial poate scadea rapid in greutate cu ele, cu toate acestea vei revendica o mulțime de ea aproape imediat atunci când începe consuma, în general, o dată mai mult.
De fiecare dată când vă plimbați până o excursie de scări spre deosebire de a lua liftul, ai vărsat calorii suplimentare și beneficii sănătății cardiovasculare și wellness. Face urcatul scarilor componenta de rutina de zi cu zi putea, de asemenea, să dezvolte țesut muscular rezistenta precum și rezistenta.
Plimbandu-up scările de la modesta viteza de lucrări mari masa musculara echipe in corporală redusă și crește rata de inima ta.

În timp ce slăbește, peste noapte nu este o opțiune

Ocolind lift sau scara rulanta pentru scările va îmbunătăți sănătatea ta și nivelul de fitness și, de asemenea, contribuie la antrenament de zi cu zi obiective. Greutatea ta face o distincție în calorii ai topi de mers pe jos în sus pe scări. Un 160-lb. persoană folosește 29 calorii la 3 minute de mers pe jos în sus pe scări. Urc scarile alea de 4 ori pe zi, cu siguranță ar topi 116 calorii. Utiliza un calculator de calorii online pentru a afla cât de multe calorii puteți vărsat urcând scările de zi cu zi.

Dacă ai început un program de pregătire fizică, încep prin a vă plimbați până una sau două excursii de scări în fiecare zi, la un unwinded viteza. Plimbandu-up scări de zi cu zi poate construi puterea în gluteali, muschii, tendoanele, cvadriceps și oasele gambei. Pentru o mai concentrată exercițiu, ritmul scari la birou in pauza de pranz sau la stațiuni în timp ce lua o excursie. Dacă ești pregătit pentru o ocazie speciala, o vacanta, sau doar de gând să se potrivi o pereche veche de jeans; s-ar putea căuta o modalitate rapidă de a pierde in greutate.

În timp ce slăbire în jos, peste noapte nu este o alegere, puteți să adere la o scădere o pant dimensiune antrenament precum și atingă obiectivele de gestionare a greutate într-o chestiune de săptămâni. Atunci când este vorba de slăbire în jos, prima orientare este de a orienteze clar de dieta accident și garanții false. Academia de Hrană precum și Dietetică recomandă lipsesc de pe orice dieta care susține că pierderea in greutate rapid, trebuie să urmați un rigid selecție alimente, nu consta din exercitii fizice, ca parte a strategiei, permise doar detalii combinații alimentare sau scapa de alimentare întregul echipe.

În cele din urmă, prieten cu un prieten sau membru de familie vă poate ajuta să reduce greutatea și poate chiar ajuta sa se mentina pe termen lung. Încercați să creați un declin jean dimensiune obstacol pentru a vă menține pe drumul cel bun. Angajat similare altor persoane fizice și cere fiecărui individ de a trimite un mesaj de zi cu zi încărcată umplut cu motivație, idei de rețete și, de asemenea, sala de fitness fizice sugestii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here