Cum să acordați primul ajutor durerii articulare?

0
597

Disconfort genunchi este ceva care are loc la aproape fiecare persoană treptat. Sportivii profesioniști și persoane fizice, care face o mare de muncă fizică la locul de muncă sunt vulnerabile la leziuni genunchi în timp ce altele experiență de disconfort genunchi ca un rezultat de condiții, cum ar fi artrita sau simplu uzura cu vârsta.  Dacă sunteți de gestionare un traumatism recent sau o durere pe termen lung într-unul sau ambii genunchi, disconfortul poate fi foarte distrag atenția din punct de vedere fizic limitarea. Tu poate sau nu poate fi confortabil de-a face cu semne cu medicamente sau aveți o fotografie mai mare clinice plan.

Cu medicul dumneavoastră, dar vă poate ajuta să recunoască o serie de moduri de a reduce pe termen lung genunchi disconfort la domiciliu și, de asemenea, la locul de muncă care nu sunt non-baza de prescriptie medicala medicamente, astfel încât să puteți obține înapoi o selectie de capacitatea ta de a atât de focalizare și, de asemenea, a lovi cu piciorul spate.

Managementul disconfortului articulației genunchiului.

Mai jos, la Mueller Medicina sportiva, apreciem fiecare client, indiferent dacă sunteți un specialist atlet, un cadru informal antrenament fanatic, sau pur și simplu cineva încercarea de a obține prin intermediul lor de zi cu zi de viață. Cu o opțiune de asistență și de vindecare elemente, intenționăm să facem toate durerile mult mai suportabile și fiecare rană pentru a recupera mai repede. În mod ideal, aceste metode pentru administrarea de lungă durată a articulației genunchiului disconfortul va ajuta cu siguranță vă și, de asemenea, de genunchi, de asemenea.

Inițial, precum și cel mai important pas de a trata genunchiul disconfort este de a recunoaște (un minim de aproximativ) în cazul în care provine de la. Daca e de la un prejudiciu, veți avea nevoie de a avea genunchi luat o privire la de către un profesionist medical pentru asigurați-vă că nu există nici o deteriorare gravă sau tratament special cerințele. Dacă e rezultatul unei probleme vă recunoască, în conformitate cu metodele de tratament recomandate pentru aceasta afectiune. Dacă nu sunteți sigur ce genunchii răni, să ia notă de unde se pot răni, în ce condiții, și ce puteți face pentru a schimba impresia.

Dacă durerea este în legătură cu mișcarea precum și relaxează cu restul sau disconfort este extreme fără răgaz, consultați un profesionist medical înainte de a în funcție de acasă căi de atac. Dacă există o rană deschisă, ajusta tratamentul dumneavoastră să-l păstrați curat și de risc-free. Păstrați în minte pentru a fi clar cu medicul dumneavoastră cu privire la ceea ce veți găsi referitoare la genunchi dureri articulare resurse și, de asemenea, face cu ei pentru a remedia cauza, nu doar simptomele, dacă la toate posibil.

Atunci când recunoaște aproximativ ce se intampla cu genunchiul, e timpul pentru a face un pic de examinare cuprinzătoare. Mai multe probleme cu articulația genunchiului disconfort pot fi legate de masa musculara si tendoanele din jurul genunchiului în loc de comune în sine. Cu atenție pătrundă locația în jurul valorii de genunchi cu idei de degetele format din partea de sus a gambei osoasă și, de asemenea, tot-timp redus de coapsă pentru a vedea dacă puteți recunoaște o locație care doare sau este extrem de frageda, deoarece acest lucru poate ideea știi mai multe probleme decât un ușor tulpina sau racla.

Masaj ușor, precum și în jurul genunchiului pentru a vedea dacă disconfortul.

Dacă celulele dureri de când a pătruns, încercați un pic de masaj de lumină la fel de bine ca în jurul valorii de genunchi pentru a vedea dacă se ameliorează disconfortul sau amelioreaza tensiunea. Dacă se face durerea mai rău, opri la fel de bine ca, ai crezut că, consultați un profesionist medical. De obicei, dacă nu puteți discerne cauza exactă a genunchiului disconfort și nu este o problemă medicală și totuși, s-ar putea fi doar o manipulare etanșeitate la ședința prea lungi, sau în picioare în mod incorect.

Există numeroase moduri de a face accidental genunchi destul de incomod constând în asigurarea genunchi, odihnindu-se pe picioare, precum și deținerea în continuare, cât timp, ce pot provoca disconfort genunchi atunci când în cele din urmă crește sau ca genunchii purta de-a lungul timpului. Înainte de a proclama singur rănit, încercare prin apropiere pentru 5 minute pentru a vedea dacă disconfortul usureaza și, de asemenea, tensiunea tremur.

Acesta este unul dintre motivele pentru care “merg” este o piesă standard de activități sportive de formare consiliere. De obicei, ceea ce se simte ca un necaz cu adevărat pur și simplu trebuie să fie relaxat. Încercare de swinging-picior deschis de la genunchi, de asemenea, dacă vă simțiți de echilibru sau nu doresc încă să pună greutate pe genunchi.
Dacă genunchiul nu este umflarea (acest lucru este important), apoi o baie fierbinte poate fi exact ceea ce medicul comandat. A lua o baie, mai ales într-o cadă în care vă puteți întinde, dă un număr de genunchi-liniștitor variabile care face publicitate de vindecare și recuperare rapidă.

În primul rând, cald tinde să se relaxeze țesuturile musculare și, de asemenea, ligamentele precum și a atenua durerea cauzata de anxietate sau non-ideal de activitate în interiorul genunchiului. Al doilea, căldură promovează circulația sângelui, care cu siguranță va accelera orice proces de recuperare în mod constant furnizarea de substante nutritive proaspete și surse de vindecare a prejudiciului. În cele din urmă, de stabilire în baie devine nu numai pe picioarele tale.

Altitudine, precum și punerea picioarelor pe ceva confortabil,

În afara de baie, în timp ce activitatea și, de asemenea, puterea sunt necesare, nu suprasolicita genunchiul, precum și dau o mulțime de timp pentru restul precum și de a recupera de la activitățile de zi. Altitudine, ca și în a pune picioarele pe ceva confortabil, stimulează fluxul de sânge, care este bun pentru recuperare, precum și pentru relaxare în timp de odihnă vă permite să se concentreze resursele organismului pe recuperare precum și evită daune suplimentare. Aceste două elemente se combină pentru a reduce tensiunea pe genunchi precum și, în mod ideal, pentru a reduce disconfortul ai experienta la fel de bine.

Face cele mai bune dvs. pentru a obține rănit în comun la o altitudine mai mare decât inima ta. Acest lucru poate fi complicat cu genunchi și, de asemenea, cel mai bine este să se întindă pe spate, cu un genunchi sprijinit pe o capitonat fecale sau de un teanc de perne. Dacă genunchii nu sunt umflarea, ne motiva aproape orice tip de fel de risc-free cald tratament vă puteți dezvolta in casa sau la locul de muncă. Puteți utiliza cald pachete învelite în prosop, cadă cu prosoape umede, care este un at-home favorizat, și chiar și o caldă sistem de terapie care pompează apă caldă printr-un suport moale pentru temperatură constantă controlată de terapie.

Atunci când face uz de caldura tratament, ar trebui, de asemenea, să adere la ceea sesiuni de 30 de minute la fiecare câteva ore, astfel încât să nu exagerați. De asemenea, niciodată să nu las să se culce cu un sistem de încălzire sau de răcire terapie. Cald baie metodă este practic o metodă suplimentară pentru a dispersat tratament termic și, de asemenea, poate permite mai terapii în condiții de siguranță, dacă vă menține o baie caldă. S-ar putea, de asemenea, ia în considerare înmuiere doar genunchiul sau piciorul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here