Ghid: diete populare și metode de scădere în greutate

0
1516
Ghid diete populare și metode de scădere în greutate

Excesul de greutate și obezitatea sunt astăzi un factor major care contribuie la numărul tot mai mare de suedezi care suferă de diabet și boli cardiovasculare, principala cauză de deces. Aproximativ 14% din populația Suediei este acum supraponderală până la punctul în care este clasificată drept obezitate.

Prin urmare, medicamentele prescrise pentru pierderea în greutate pot fi un plus excelent pentru o dietă sănătoasă și un stil de viață activ. Astăzi, un număr de medicamente aprobate există trata excesul de greutate și obezitatea, precum Alli, Orlistat, Xenical, Mysimba și Saxenda, dar există, de asemenea, un număr de alimentare metode care nu implica medicamente.

Exact ce cale este cea mai bună de luat este foarte individuală – și pot fi necesare cunoștințe de specialitate de la un dietetician sau medic pentru a determina acest lucru. Dar, pe măsură ce tot mai multe metode au fost încercate și discutate, ne – am gândit Să analizăm unele dintre acestea și să stivuim argumentele pro și contra-precum și sfaturi și sfaturi generale. 

Metodele utilizate în acest articol au fost aplicate în zilele noastre. Acesta acoperă toți factorii folosiți pentru a pierde o greutate și pentru a-ți atinge dorințele corpului.

Dieta Prima metodă

Dieta 5 2Această dietă a devenit foarte populară și a fost utilizată pe scară largă în mass-media în ultimii ani. Metoda se bazează pe faptul că persoana planifică săptămâna după cinci zile de mâncare “normală” și două zile de “post”. În timpul postului, Persoana își limitează mâncarea timp de două zile. Femeile pot mânca apoi sub 500 de calorii și bărbați sub 600 de ani. Aceasta poate include un mic dejun de 300 de calorii cu ouă amestecate și șuncă. O masă mai târziu, de exemplu, poate fi pește și legume – cu un total de sub 300 de calorii.

Avantaje:

 • Este mai ușor pentru unii să meargă pe o dietă două zile pe săptămână, mai degrabă decât șapte.
 • Planul este eficient în reducerea aportului de calorii și facilitarea pierderii în greutate.
 • Dieta este foarte simplu de urmat.

Contra:

 1. Stând peste mese poate provoca dureri de cap, iritații și oboseală. De asemenea, vă poate afecta performanța la locul de muncă sau la școală și poate provoca deficiență de vitamine.
 2. Aceasta poate duce la probleme de somn.
 3. Poate determina persoana să mănânce mult în timpul celor cinci zile “obișnuite”.

Rețineți că:

De exemplu, dacă sunteți gravidă sau aveți diabet, atunci această dietă nu vă convine. Este important să cereți sfatul unui dietetician înainte de a începe o dietă.

A doua metodă; Te concentrezi mai degrabă pe ore decât pe zile

A doua metodă; Te concentrezi mai degrabă pe ore decât pe zileDieta 16: 8 amintește unele de 5: 2. Dar asta înseamnă că te concentrezi mai degrabă pe ore decât pe zile. Această metodă implică consumul timp de 8 ore și postul timp de 16 ani. Depinde de tine să alegi ce ore https://www.skywellness.ro/bentolit-mijloace-care-garanteaza-reducerea-kilogramelor-nedorite/ se vor potrivi în funcție de nevoile tale. Mai multe persoane care folosesc această dietă mănâncă de obicei între orele 10-18 și apoi repede până în următoarea zi 10.

Avantaje:

 • Simplu de înțeles.
 • Dieta logică, înrădăcinată în faptul că aveți o anumită fereastră de timp în fiecare zi în care mâncați.

Contra:

 1. Mulți oameni consideră că este dificil să păstreze această dietă mult timp. Weekend-ul, sărbătorile și festivitățile pot perturba ritmul.
 2. Studiile au arătat că astfel de metode pot duce la consumul suplimentar în timpul meselor.

Rețineți că:

Acest lucru este potrivit pentru cei care au rutine și obiceiuri alimentare regulate.

Înlocuirea mesei (dieta cu pulbere)

Înlocuirea mesei (dieta cu pulbere)Înlocuirea mesei sau o dietă cu pulbere este adaptată pentru a înlocui anumite mese pentru a se concentra pe înlocuirea pentru o perioadă de timp. Înlocuirea mesei vine sub forma unui” shake”, care este un fel de băutură nutritivă constând din pulbere de proteine pe care utilizatorul o amestecă apoi cu apă, lapte sau iaurt. Ideea este de a obține un deficit mare de calorii, ceea ce duce la pierderea multă greutate într-un timp scurt.

Tratamentul cu pulbere ar trebui, de preferință, să fie condus de un medic sau de un dietetician. Este foarte important să luați o pulbere care conține proteine, acizi grași esențiali, minerale, oligoelemente și vitamine. Se recomandă să consumați suplimente de vitamine în același timp. Dacă o dietă cu pulbere este efectuată corect, aceasta poate da o pierdere în greutate de aproximativ 20 de kilograme după două luni, ceea ce poate fi o modalitate bună de a începe un tratament mai lung al obezității. Beneficiile pentru sănătate ale unui tratament cu pulbere efectuat în mod corespunzător sunt mari, cu riscuri relativ mici, prin urmare, chiar și Ghidul de îngrijire 1177 a început să mențină metoda în tratamentul excesului de greutate.

Avantaje:

 • Vi se garantează că veți pierde în greutate dacă urmați o dietă cu pulbere.
 • Sentimentul de foame scade și se poate începe să se simtă un sentiment de entuziasm, care poate motiva unul mai departe.
 • Nu trebuie să planificați mesele și să numărați calorii.
 • Greu de “înșelat” – pur și simplu schimbați o masă pentru shake-ul proteic.

Contra:

 1. Grăsimea corporală se descompune rapid pe măsură ce aportul de energie este redus, acest lucru poate duce la respirația urâtă.
 2. Mulți se întorc la vechiul lor Mod de viață după terminarea dietei. Înlocuirea mesei este consumată pentru un timp scurt, studiat și nu trebuie să dureze pentru totdeauna.

Rețineți că:

Este foarte important să cumpărați pulberea de proteine potrivită. Asigurați-vă că obțineți între 400-800 de calorii pe zi. Nu este necesar să înlocuiți toate mesele zilei, dar puteți înlocui una sau două dintre mesele principale ale zilei.

De asemenea, este important să vă planificați dieta pentru perioada de după această dietă. Este ușor să reveniți la modelele vechi. De asemenea, trebuie să faceți exerciții fizice pentru a obține un rezultat bun-care se aplică tuturor metodelor de scădere în greutate. Poate fi util să rețineți că nu începeți prea tare dacă nu ați făcut exerciții fizice în mod regulat înainte. O dietă cu conținut scăzut de calorii înseamnă că nivelul de energie scade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here