Cum să controlăm glicemia?

0
2150

Neregulat de glucoza din sange este un necaz comun în zilele noastre, precum și o mare parte din oameni sunt în căutarea de mijloace pentru a reglementa diabet zaharat în mod normal. Acesta a fost în 2012, atunci când mama mea a găsit că ea a avut diabet zaharat de Tip II, după un test de sânge de rutină. Zilnic droguri și probleme de sănătate care, fără să vină cu diabet zaharat nu au fost potrivite principiul ei.

Având în vedere că ea a folosit pentru a oferi injecții cu insulină la tatăl meu și, de asemenea, frecvent l-au dus la medici de ani de zile, ea nu intenționează să experimenteze același curs. Prin urmare, ea a vrut să aibă grijă de diabet natural intenționează să adere la un program de puternic pentru a inversa o problemă. A scăzut în greutate aproape 6-7 kg, și-a început plimbări de dimineață, precum yoga sesiuni de antrenament, și, de asemenea, acordată o atenție deosebită la dieta ei precum și aportul de calorii.

Verifică de obicei glicemia în mod regulat

În plus, să-i țină de glucoza din sange gradul în control, că în mod obișnuit verificat-o de glucoză din sânge, precum și medicamente, care a ajutat-o să-i țină de insulina a corpului grad. Până acum, ea a fost capabil de a reglementa o diabet zaharat, precum și repercusiunile acesteia cu aceste toate-naturale diabet soluții. Cu toate acestea, cele mai multe dintre noi sunt în imposibilitatea de a adera la o astfel de dieta stricta precum și de rutină, și, de asemenea, obține, de obicei, convins ori de câte ori vedem deserturi exotice.

Mulți diabetici experiență având puternice recomandă de a consuma minunat de puncte, și asta e absolut normal. Dacă sunt suferă de diabet zaharat probleme, după care puteți mânca minunat de puncte din timp în timp, încă purta în minte cantități mici este truc. Au susținut că, acolo sunt numeroase, toate-naturale de diabet tratamente în cazul în care vă puteți ocupa de diabet. S-ar putea, de asemenea, consultați medicul dumneavoastră înainte de a adăuga/a încerca ceva nou-nou la dieta. Cu toate acestea, înainte de a vă spune cum de a controla diabetul în mod normal, să înțeleagă ceea ce este diabetul și exact modul în care aceasta afectează sănătatea noastră și wellness?

Ce Este probleme cu Diabet zaharat Și care Sunt formele Acesteia? Diabetul zaharat este un grup de boli metabolice care produc un nivel ridicat de zahăr din sânge de grade. Acest lucru se poate întâmpla pentru că de producția inadecvată de insulină de către pancreas sau cand celulele organismului nu raspund la insulina pe care l-a creat.

De tip 1 de diabet este o situație în care organismul nu este capabil de a crea insulina. Acesta stabilește, de obicei, în copilărie sau adolescență, dar se poate întâmpla la orice tip de varsta. Celălalt este o afectiune in care celulele din organism se încadrează scurt de a reacționa la insulină generat. Aceasta se numește de tip 2 probleme cu diabet zaharat și cu privire la 90% din toate cazurile de diabet la nivel mondial sunt de acest tip. În afară de aceste două tipuri, există, de asemenea, un al 3-lea fel, diabet gestational, care afectează femeile în timp ce gravidă.

Remediu natural obișnuit veți primi

Consuma Alcool Cupru Apă: Dacă sunteți în căutarea pentru exact cum de a controla de zahăr, atunci acest lucru este printre una dintre cele mai comune remediu natural veți obține pentru a auzi. Se crede că de cupru are multe de sănătate și avantaje, dar și una dintre ele este de a păstra probleme cu diabet zaharat în control. Consumatoare de cupru tratate cu apă de zi cu zi poate ajuta la reglarea semne. Pune o cana de apa intr-un vas de cupru pe timp de noapte și, de asemenea, consuma alcool apa următoarele dimineața devreme. Atunci când apa este ținut peste noapte în cupru pur instrumente, mici particule de cupru leach în apă făcându-l cupru facturat.

Ține Dieta Sanatoasa: este esențial pentru a gestiona aportul de carbohidrati. Deoarece carbohidratii sunt defalcate chiar în zahăr care duce la creșterea glicemiei. Pentru acest motiv, reducerea consumul de carbohidrati poate ajuta cu nivelul de zahăr din sânge sub control. În plus, ținând într-o cantitate adecvată de fibre bogate în alimente poate ajuta reglarea nivelului de zahăr din sânge. Inclusiv și mai nutritive solubile fibre din dieta noastră este una dintre cele mai fiabile. Mananca mult mai multe legume proaspete și ierburi amare.

Consuma Alcool Suficientă Apă: ați fost întrebați cum de a controla diabetul în mod normal? Aceasta este doar una dintre una dintre cele mai tipice remediu natural pentru diabet. O mulțime de cercetări stat care consumul de alcool de apă ajută gestiona nivelurile de glucoză din sânge. În plus, un aport adecvat de apă va evita deshidratarea, precum și sprijin rinichi pentru a alunga contaminanți cu urină. Consumul Normal de apă re-hidrateaza sânge, care scade nivelul de zahăr din sânge de grade și, de asemenea, scade riscul de a avea diabet zaharat. Cu toate acestea, selectați apă, precum și băuturi, care sunt bogate în calorii-gratuit.

Gestionarea Nivelului de Stres Și Anxietate: Stresul și anxietatea nu a făcut vreodată vreo mare pentru orice persoană. Se poate doar agrava situația. În plus, dacă sunteți diabetic, poate influența nivelul de zahăr din sânge. Atunci când suntem sub stres și anxietate, hormoni ca glucagon precum și cortizol sunt secretate, care, în schimb, creșterea noastră nivelul de zahăr din sânge de grade. Expertii recomanda cel mai bun mijloc de a gestiona stresul este de a exercita sau de a medita în mod regulat.

Schimbări considerabile în sănătatea psihologică și, de asemenea, fizică

Făcând acest lucru, puteți vedea unele schimbări considerabile în psihologic și, de asemenea, sănătatea fizică, în cele din urmă controlează-ți diabetul zaharat. Au Un Audio Somn: este într-adevăr esențial să se confrunte puțin 8 ore de odihnă. O reclamă mare psihologice precum și sănătatea fizică. Dacă odihnindu-se comportamente nu sunt adecvate, atunci aceasta ar putea afecta nivelul de zahăr din sânge precum și sensibilitatea la insulină, care este o origine de greutate. Conservarea mare odihnă obicei va ajuta cu siguranță menține nivelul de zahăr din sânge de grade, precum și a gestiona o greutate sanatoasa.

Tratamente pentru a controla diabetul zaharat de obicei; cu toate acestea, consultați medicul dumneavoastră înainte de a le folosi. Trăiesc o persoană diabetică viața este o dificultate. Aveți nevoie pentru a monitoriza în mod regulat dieta dumneavoastră și asigurați-vă că nivelul de zahăr din sânge grad este în control. Printre cele mai importante boli impact asupra a milioane și milioane de oameni în țara astăzi, diabet este de-a lungul vieții și, de asemenea, letale.

Este o problemă atunci când hormon numit insulina care este produs de pancreas este incapabil de a rupe în jos de zahăr în putere, și din această cauză, nivelul de zahăr din sânge crește în organism. Ce o consumă joacă un rol vital pentru diabetici, precum și verificarea în mod constant în plus față de următoarea masă regulate de rutină ca ajuta enorm. Activitatea fizică este necesară, de asemenea, să se asigure că insulina este utilizat de către organism.Dacă au fost depistate cu diabet zaharat și în căutarea pentru toate tipurile de mijloace de a păstra un examina nivelul de glucoza din sange,

Potrivit Dr. Shashank Joshi, Endocrinolog, Lilavati & Bhatia unitate Medicală”, Fiind obezi provoacă rezistență la insulină și, de asemenea, face mai greu pentru organism pentru a păstra corespunzătoare nivelului de zahăr din sânge. Pentru cei care sunt supraponderali, in scadere de 5 – 10% din greutatea ta poate ajuta. Colaborează cu medicul dumneavoastră pentru a gestiona greutatea dumneavoastră și, de asemenea, dacă esențiale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here