Ce să mănânci dacă ai artrită?

0
784

Dacă aveți artrită, ați recunoaște exact cum distrugi această condiție poate fi. Artrita este un termen pentru un curs de boli care declanșa disconfort, umflarea și, de asemenea, senzație de constricție la nivelul articulațiilor poate afecta persoane de orice vârstă, sexe și medii etnice. Există mai multe tipuri de inflamație în comun. Osteo artrita este de un singur fel, care creează în articulații cu suprasolicitarea. Un alt tip este reumatoidă inflamație în comun, o boală autoimună în care organismul dumneavoastră sistemul imunitar atacă articulațiile.

Din fericire, există o mulțime de alimente care pot reduce inflamatia si, de asemenea, poate ajuta la atenuarea mai multe comune disconfort legate de inflamație în comun. În fapt, un studiu a constatat că 24% dintre cei cu artrita reumatoida a raportat că dieta lor a avut un efect asupra gravității lor semne (3Trusted Sursa). Acest post va fi, cu siguranță, a verifica afară de 10 dintre cele mai bune alimente pentru a mânca dacă aveți artrită.
Pește gras selecții cum ar fi somon, macrou, sardine, precum păstrăv sunt bogate in omega-3 acizi grași, care au fost descoperite a fi puternic anti-inflamator rezultate.

Omega-3 și usturoi folosește

Într-un mic studiu, 33 de participanți au fost hrănite nici pește gras, ulei de pește sau carne slaba de 4 ori săptămânal. După opt săptămâni, pește gras grup a avut de fapt a scăzut grade de anumite substanțe asociate cu inflamatie (4Trusted de Resurse). O analiză a 17 studii de cercetare a constatat că a lua omega-3 acizi grași suplimente comun a redus intensitatea durerii, dimineața devreme rigiditate, numărul de articulații dureroase și de a folosi de antialgice la pacienții cu artrită reumatoidă (5Trusted Sursa).

În mod similar, un test-tub de cercetare a arătat că omega-3 grasimi minimizat mai multe inflamatorii pixuri care sunt asociate cu osteoartrita (6Trusted Sursa). Peștele este, de asemenea, o resursă excelentă de vitamina D, care poate ajuta la protejarea împotriva deficit. Mai multe studii au situat că artrita reumatoidă poate fi conectat cu un nivel redus de vitamina D, care ar putea contribui la semne și simptome (Sursă de Încredere, 8Trusted de Resurse).

American Heart Association recomandă constând dintr-un minim de două porții de pește gras în dieta dumneavoastră în fiecare săptămână pentru a face cele mai valoroase proprietati anti-inflamatorii proprietăți rezidențiale. Pestele gras este bogat în acizi grași omega-3 și, de asemenea, vitamina D, ambele din care ar putea fi utile pentru reducerea inflamatiei si, de asemenea, gradul de inflamație în comun simptome. Usturoiul este încărcat cu sănătate și wellness avantaje.

Într-un test-tub de studii, usturoi și elementele sale au fost prezentate pentru a avea de luptă împotriva cancerului clădiri. De asemenea, acestea includ compuși care pot reduce pericolul de boli cardiovasculare, precum și demență (10Trusted de Resurse, 11Trusted Sursa). În plus, usturoiul s-a dovedit a fi un anti-inflamator impact care ar putea ajuta la reducerea semnelor și simptomelor de artrita. De fapt, un studiu a arătat că usturoiul ar putea îmbunătăți funcția de anumite celule ale sistemului imunitar pentru a ajuta la întărirea organismului sistemul imunitar (12Trusted Sursa).

Usturoi clădiri antiinflamatoare.

Într-o cercetare, oamenii de stiinta au evaluat planuri de dieta de 1082 de dublu. Ei au descoperit ca cei care au mancat mai mult usturoi avut de fapt o minimizat pericolul de coxartroză, cel mai probabil datorită usturoi solidă anti-inflamatorii clădiri (13Trusted de Resurse). Un alt test-tub studiu de cercetare a demonstrat că o anumită parte din usturoiul ar putea reduce câteva dintre markeri inflamatorii asociate cu artrita (14Trusted de Resurse).

Adăugarea de usturoi în dieta dumneavoastră ar putea beneficia atât inflamație în comun de semne și de wellness totală. Umane și, de asemenea, de testare-tub cercetări au descoperit de usturoi poate poseda proprietati anti-inflamatorii clădiri, care mâncând s-ar putea fi legate de un pericol redus de osteoartrita. În plus, inclusiv o ruptură de gust la ceaiuri, supe, precum și deserturi, ghimbir poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor de artrita.

2001 studiu de cercetare a examinat rezultatele de extract de ghimbir în 261 pacienții cu osteoartrita de genunchi. După 6 săptămâni, 63% dintre participanți au experimentat îmbunătățiri în genunchi disconfort (15Trusted de Resurse). Un test-tub de asemenea, studiul a constatat că ghimbir precum și componentele sale obstrucționat de fabricație important ca reclama inflamații în organism (16Trusted Sursa).

Un alt studiu de cercetare a constatat că de-a face cu șobolani, cu extract de ghimbir redus de niveluri de un anumit marker inflamator implicat în inflamație în comun (17Trusted Sursa). Consumul de ghimbir în stare proaspătă, sub formă de praf sau uscate de tip s-ar putea reduce inflamația și ajută la reducerea semnelor de artrită.Ginger a fost demonstrat pentru a reduce simptomele de artrita. Test-tub precum și animal studii au, de asemenea, află că s-ar putea reduce umflarea, dar mai mult de cercetare în oameni este nevoie.

Broccoli include, de asemenea, părți esențiale care pot ajuta la reducerea semnelor de artrită.

Clar că broccoli este una dintre cele mai sanatoase alimente apropiere. Ca o chestiune de fapt, acesta poate fi chiar legate la reducerea umflarea. Un studiu care arăta la diete de 1,005 de femei a constatat că aportul de legume crucifere cum ar fi broccoli a fost asociat cu scăderea grade de markeri inflamatorii (18Trusted Sursa). Broccoli, de asemenea, include părți esențiale care pot ajuta la reducerea semnelor de artrită. Ca un exemplu, sulforaphane este o substanță care se află în broccoli. Test-tub de studii au arătat că blochează formarea unui tip de celule asociate cu poliartrita inflamație în comun dezvoltare (19Trusted de Resurse).

Un animal de cercetare, de asemenea, a descoperit că sulforaphane ar putea reduce producția de anumite markeri inflamatorii care contribuie la reumatoidă inflamație în comun (20Trusted Sursa). În timp ce chiar și mai multe studii la om sunt necesare, aceste test-tub precum și a animalelor de cercetare rezultatele studiului arată că compușii din broccoli poate ajuta la reducerea semnelor de artrită.

Broccoli a fost asociat cu a redus inflamatia. De asemenea, acesta conține sulforafan, care ar putea avea un efect anti-inflamator clădiri, în funcție de test-tub de studii. Mai mult, un studiu de cercetare este necesar să se uite la rezultatele de broccoli în oameni. Nucile sunt nutrienți și, de asemenea, umplut cu substanțe care pot ajuta la reducerea umflarea asociate cu o condiție comună. O analiză a 13 studii a arătat că consumul de nuci a fost asociat cu scăderea markerilor de inflamație (21Trusted de Resurse).

Nucile sunt deosebit de bogate in omega-3 acizi grași, care de fapt a fost demonstrat pentru a reduce semnele și simptomele de inflamație în comun (5Trusted Sursa). Într-un studiu, 90 de pacienți cu poliartrită inflamație în comun au luat suplimente de nici acizi grași omega-3 sau ulei de măsline. În contrast cu ulei de măsline echipa, cei care s-au grasimi omega-3 cu experiență redusă grade de durere și, de asemenea, au fost capabili de a reduce utilizarea lor inflamație în comun medicamente (22Trusted Sursa).

Cu toate acestea, cele mai multe existente studiu de cercetare se concentrează pe efectele de omega-3 acizi grași, în general, pe inflamație în comun. Studii suplimentare sunt necesare pentru mai multe informații despre efectele de nuci, în special.
Tone de anti-oxidanti, minerale si vitamine sunt înghesuiți în fiecare portie de fructe de padure, care poate parțial alcătuiesc capacitatea lor unică de a reduce inflamatia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here