Ce provoacă colesterolul ridicat în organism?

0
1938

Colesterolul este atât de excelent și, de asemenea, rău. La tipice de grade, este un compus esential pentru organism. Cu toate acestea, dacă se concentreze în sânge a obține prea mare, se termină prin a fi un silent pericol care pune oamenii în pericol de boli cardiovasculare. bColesterolul este prezent în fiecare celulă a corpului și are, de asemenea, crucial toate-naturale funcțiile atunci când vine vorba de a digera alimentele, produc agenți hormonali, și, de asemenea, generatoare de vitamina D. organismul o produce, cu toate acestea, persoane fizice, de asemenea, consuma în produsele alimentare. Este ceraceous și, de asemenea, gras ca aspect.

Lipoproteinelor cu densitate mică (LDL), sau “săraci” colesterol lipoproteine cu densitate mare (HDL), sau “excelent” colesterol. În acest scurt articol, vom clarifica funcția de colesterol. Cu siguranță că vom vorbi despre motivele pentru nivel ridicat de colesterol, și, de asemenea, semne și simptome, tratament, și, de asemenea, de prevenire. Rapidă realități asupra colesterolului:
Colesterolul este un compus vital ca organismul creează totuși care oamenii consuma, de asemenea, în produsele alimentare.

Aspecte periculoase pentru colesterolul ridicat

Pericol aspecte pentru nivel ridicat de colesterol includ istoricul familial și flexibil mod de viață opțiuni de dieta si exercitiu fizic.Având în colesterol ridicat nu creează, în mod normal nici un fel de simptome. Dacă modul de viață ajustări sunt pretenții sau colesterol sunt foarte mari, un medic poate prescrie un hipolipemiant droguri, cum ar fi o statină. Consumul de alimente proaspete, precum și evitarea de animale grăsimi și, de asemenea, prelucrate lucrurile pot ajuta oamenii pentru a reglementa nivelul de colesterol. Colesterolul este un ulei pe bază de compus. Nu amestec cu sânge, care este pe baza de apa.

Se circumnavigates corpului în lipoproteine. 2 tipuri de lipoproteine transporta colete de colesterol. Lipoproteine cu densitate joasă (LDL): Colesterolul care circulă de a face acest lucru este nesănătos sau colesterol “rau”. Lipoproteine cu densitate mare (HDL): Colesterol, care este prezent în HDL este numit “excelent” de colesterol. Colesterolul are 4 funcții-cheie, fără de care nu ar putea supraviețui. Acestea sunt: contribuind la cadrul de peretii celulelor cuprinde sistemul digestiv acizi biliari în tractul intestinal
permitand corpului pentru a crea vitamina D.
permite organismului de a face anumite hormoni. Surse de colesterol ridicat. Colesterolul ridicat este o substanțială pericol variabilă pentru coronariene boli cardiovasculare, precum și o cauză a bolilor cardiovasculare.

O acumulare de colesterol aparține proces care ingusteaza arterele, numit ateroscleroza. In ateroscleroza, placi crea și, de asemenea, de a crea o constrângere de fluxul de sange. Scăderea aportul de grăsimi în dieta ajută să aibă grijă de colesterol. În special, este practic la limita de alimente care conțin. Colesterol: Aceasta este prezentă în alimentele de origine animală, carne, și, de asemenea, brânză. Grăsimi saturate: Aceasta are loc în unele tipuri de carne, produse lactate, ciocolata delicioasa, produse coapte, prajite si alimentele procesate. Grasimile Trans: Acest lucru are loc într-un prăjit precum și alimente rafinate. Excesul de greutate sau obezitatea poate provoca, de asemenea, mai mare de sânge LDL grade. Variabilele genetice pot adăuga la colesterol ridicat. Persoane cu condiție moștenite hipercolesterolemie familială extrem de ridicat LDL grade.

Diverse alte probleme care pot cauza niveluri ridicate de colesterol, constau în probleme cu diabet zaharat, de ficat sau boli de rinichi.
ovarului polichistic tulburare, timpul sarcinii și alte condiții care îmbunătățesc nivelurile de femei hormoni scăderea activității glandei tiroide medicamente care cresc LDL-colesterolul și reduce, de asemenea, HDL colesterol, cum ar fi progesteron, steroizi anabolizanți, și, de asemenea, corticosteroizi. Nivel ridicat de colesterol simptome. Un individ cu un nivel ridicat de colesterol, de obicei, nu are semne sau semne și simptome, cu toate acestea testarea regulată și normală de sânge examene pot ajuta detecta niveluri ridicate.

Un individ care nu-efectuarea screening-ului ar putea avea o boală cardiovasculară, fără avertisment, datorită faptului că ei nu știu că au avut mari grade de colesterol. Examinările regulate pot ajuta pentru a reduce acest pericol.
O înregistrare de la Harvard de Sănătate și wellness-a recunoscut de fapt 11 reducerea nivelului de colesterol alimente care în mod proactiv, mai mic de colesterol grade, ovăz, orz și cereale integrale, fasole, vinete precum și bame.
nuci, ulei vegetal (rapita, floarea-soarelui).
fructe (în special mere, struguri, căpșuni, precum și citrice).

O dietă bine echilibrată poate ajuta la menținerea colesterolului sub control

Soia precum și pe bază de soia alimente.
gras pește (în special somon, ton, sardine).
alimente bogate in fibre. Adăugând aceste la un regim alimentar bine echilibrat poate ajuta la mentinerea colesterolului sub control. Exact aceeași înregistrare, de asemenea, detalii despre alimentele care se purta pentru nivelurile de colesterol. Acestea constau în carne roșie, full-grăsime de produse lactate, margarina, uleiuri hidrogenate.
produse coapte. Diferite scăzut de colesterol reteta publicații sunt oferite pentru a cumpara on-line.

Grade și tablouri. La adulți, numărul total de grade de colesterol la mai puțin de 200 de miligrame pe decilitru (mg/dL) sunt luate în considerare sănătos. O analiză între 200 precum și 239 mg/dL, este foarte mare. O analiză de 240 mg/dL și mai sus este considerat ridicat. Nivelurile de LDL colesterol ar trebui să fie mai mică de 100 mg/dL. 100– 129 mg/dL este acceptabil pentru oamenii fără nici o problemă de sănătate cu toate acestea poate fi o problemă pentru oricine cu boli de inima sau boli cardiovasculare amenințare elemente. 130– 159 mg/dL este foarte mare. 160– 189 mg/dL este mare.
190 mg/dL sau mai mare este luată în considerare foarte mare. HDL trebuie să fie păstrate mai mare. Ideal de lectură pentru HDL grade este de 60 mg/dL sau mai mare.

O analiză mult mai puțin decât 40 mg/dL poate fi un important element de risc pentru probleme cu inima. O analiză de 41 mg/dL la 59 mg/dL este limita de jos. Prevenirea ridicat de colesterol. Oamenii care doresc pentru a reduce lor grade de colesterol sau de a menține un nivel ideal poate face patru semnificative decizii de viață. Consuma o inima sanatoasa dieta. în mod regulat exercitii fizice, stați clară de fumat a realiza și menține o viață sănătoasă și echilibrată greutate. Aceste activități vor scădea cu siguranță pericolul de a coronariene probleme cu inima si atac de cord.

Pentru 2013, orientări privind reducerea sau evitarea ridicat de colesterol-au concentrat pe a face cu modul de viață riscurile, de asemenea, la o vârstă fragedă. Având în vedere că în 2018, noi orientări lansat în Jurnalul de la Universitatea Americană de Cardiologie, de asemenea, solicita profesioniștilor din domeniul medical, de asemenea pentru a revizui cu persoane fizice următorii factori care pot ridica o persoană de amenințare.

Istoric familial și, de asemenea, de natură etnică.

Familie de fundal și, de asemenea, de natură etnică.
anumite sănătate și wellness probleme care sporesc pericolul de colesterol ridicat, cum ar fi persistentă boală de rinichi sau persistente probleme inflamatorii. Luând aceste aspecte în factor să ia în considerare cu siguranță va duce la o suplimentare adaptate metodă de tratament precum și de prevenire a ridicat de colesterol.

Exact cum pot mari colesterolul fi tratate?
Există o varietate de metode de a face cu nivel ridicat de colesterol; acestea constau în. Terapia hipolipemianta. Pentru o persoană cu nivel ridicat de colesterol grade, medicina tratament va depinde lor nivelul de colesterol și diverse alte amenințare factori. Recommendatoins, în general, începe cu plan de dieta si exercitii fizice, dar și persoanele cu un risc mai mare de stop cardiac-ar putea nevoie pentru a face utilizarea de statine sau diverse alte medicamente.

Statinele sunt lider de echipa de medicamente de reducere a colesterolului. Statine disponibile pe baza de prescriptie medicala in Statele Unite ale americii includ, atorvastatină (brand Lipitor).
fluvastatina (Lescol) lovastatină (Mevacor, Altoprev) pravastatină (Pravachol) rosuvastatin calcium (Crestor) simvastatin (Zocor). În afară de statine, un profesionist medical poate recomanda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here