Ce este excesul de grăsimi în organism?

0
2268

De grăsime, acest cuvânt poate fi viața-modificarea componentei în corpul uman. Există o mulțime de cazuri de grăsime necaz sau boala te-am văzut. Excesul de grăsime burtă nu doar afectează aspectul exterior, dar, de asemenea, link-uri amenințări pentru sănătatea ta. Dacă sunteți unul dintre acei aduce câteva kilograme în plus și, de asemenea, încă nu-i pasă, atunci ai nevoie pentru a continua lectura acestui articol.

Am învățat, de fapt de multe ori că de grăsime este un nutrient esențial pentru a trăi mai sănătos și, de asemenea, din senin, s-a dovedit a fi riscante. Da, există diferite tipuri de grăsimi și toate sunt în regulă. Este pur și simplu o chestiune de gen, precum și o cantitate adecvată de consum. Dacă luați în grăsimi cu atenție și cu alte elemente nutritive, acestea vor ajuta cu siguranță vă pentru a servi atât de arhitectură și, de asemenea, caracteristici metabolice. Mai jos sunt unele beneficii de grăsimi.Reduce nivelul de colesterol
Construi celule.

Promovați modul sănătos al funcțiilor celulare.

Sursă de grăsimi esențiale. Alimentare cu energie
Vitaminele a, D, E, și K sunt solubile in grasimi doar
Menține pielea sănătoasă precum și de păr. Menține temperatura corpului. Promovare a modului sănătos de funcții celulare. Menține căldura în organism. Genera esențiale agenți hormonali pentru a face corpul tau treaba corect
Acum, absolut asigurați-vă că grăsimile nu sunt atât de săraci. Tipuri de grăsimi și, de asemenea, diferența între ele depind de structura lor chimică-.

Grăsimi Saturate. Se crede despre nesănătoase, având în vedere că îmbunătățește grade negative ale grăsimilor în organism, care mai aduce vorba de boli de inima. Grăsimile hidrogenate sunt prezente in carne rosie, lapte integral articole lactate, ouă, înghețată, ghee, prăjit alimente, etc. Grasimi Trans.

Cele mai multe dintre grăsimile Trans se găsesc în produse industriale având în vedere că firmele utiliza hidrogen lichid ulei vegetal pentru a le face solid în spațiu temperatura. Aceste grăsimi ajută să dureze mult timp, dă prioritate și, de asemenea, aspectul. Ei au descoperit în alimente, cum ar fi de gheață pizza, prajituri, biscuiti, biscuiti, cookie-uri, cartofi prajiti si alte prajite, alimente coapte.

Grasimi Trans gust mare și lume este urmărirea lor, dar ele sunt rele pentru sănătate. Ea îmbunătățește amenințare pentru probleme cardiace, accident vascular cerebral, și, de asemenea, de tip 2 probleme cu diabet zaharat. Grasimi nesaturate. Este excelent pentru a sugera pentru inima si restul corpului. Acestea sunt de lichid în zona de temperatură și, de asemenea, le puteți înlocui cu diverse alte grăsimi nesănătoase. Există 2 tipuri de ea. eu. Grăsimi mononesaturate. Acest tip de grăsimi descoperit în alimente precum avocado, măsline, uleiuri de arahide, migdale, nuci pecan, ulei de rapiță, precum răspândit, unt de arahide și, de asemenea, alte fructe cu coajă lemnoasă.  Grăsimi polinesaturate.

Vitala pentru selectarea alimentelor, deoarece grăsimile au calorii mari.

Acesta este situat în alimente, cum ar fi porumb, soia, floarea-soarelui, nuci, somon, seminte de dovleac, nuci de pin, seminte de susan, ulei de porumb, polinesaturate margarina și alți pești grași. Acest lucru este vital pentru a selecta produsele alimentare, deoarece grasimile au ridicat de calorii. Ca urmare, este sugerat să ia într-o cantitate modestă de toți nutrienții și astfel grasimile. Dacă am închis ochii de grăsime de utilizare care respectă sunt ascunse de wellness tulburări ar putea avea loc.

Amenințarea bolilor de inima. Accidente vasculare cerebrale. Diabet de tip 2. Cancerul Colorectal. Moartea prematură. Hipertensiune arterială.
Probleme de somn. Demență și Alzheimer.
Depresia clinică. Inflamație în comun. Durerile corpului și, de asemenea, durere. Sindromul Metabolic. Acestea sunt fezabile de sănătate și wellness probleme ar fi cu siguranță vulnerabile dacă ai transforma un ochi orb la consumul de grasimi. Pentru acest motiv, reduce consumul de grasimi saturate precum și mănâncă sănătos și echilibrat alimente cum ar fi legume, fructe, cereale, nuci, etc. Titlurile sunt bazate pe un raport publicat în peer-reviewedNew England Journal of Medicine.

Raportul nu este tocmai nou-studiu de cercetare, dar un review anterior lansat de studii de cercetare care a verificat link-ul, în între greutate și cancer. Acesta este rezultatul unui grup de lucru internațional cancer cercetatorii care s-a întâlnit pentru a evalua dovezile în luna aprilie a acestui an. IARC a luat o privire la studiu de cercetare în motive pentru a fi excesul de greutate poate provoca celulele canceroase. Au găsit o puternică dovadă că hormonii sexuali și umflarea-ambele din care sunt afectate de greutate sunt asociate cu celulele canceroase de dezvoltare.

Ei, de asemenea, examinat probe de experimente pe șobolani, care au descoperit animale de companie hrăniți cu o dietă hipocalorică regim au fost mult mai puțin cel mai probabil să se stabilească o serie de tipuri de cancer celule, precum și obezi animale de companie au fost mult mai probabil pentru a obține celule canceroase. Au evaluat în studii de cercetare de ființe umane, animale și știința fundamentală pentru a vedea dacă echipa anterioare verdicte, lansat în 2002, este necesar să fie modernizate.

Grupul e nou raport concluzionează că, “lipsa de excesul de grasime corporala scade pericolul de multe tipuri de cancer celule”, afirmă, de asemenea, că slăbire în jos, în mod intenționat poate ajuta evita cancerul. Ei lista de 13 tipuri de cancer în cazul în care ei pretind că nu este “suficient” dovada in concluzie, ca fiind o greutate sanatoasa reduce riscul de cancer de celule, trei în cazul în care nu este “limitat” dovada, precum și 8 în cazul în care dovezile sunt “insuficiente”.

Un sănătos și echilibrat în greutate

Cancerele au identificat ca având dovezi adecvate pentru web link-ul. Cercetatorii au recunoscut de mult timp că oamenii care sunt supraponderali au de fapt o amplificat amenințare de anumite tipuri de cancer, comparativ cu persoanele de o greutate sanatoasa. O viață sănătoasă și echilibrată în greutate este, în general, menționate ca având un indice de masă corporală (IMC) de 18.5-24.9. Indivizii sunt clasificați ca fiind obezi dacă IMC este de 25 la 29.9 și obezi dacă IMC este de 30 sau peste. IMC este calculat la greutate, precum și înălțime.

Cea mai mare parte tot de dovezi care fiind obezi și, de asemenea, de cancer este din studii epidemiologice, care ia în considerare imens echipe de indivizi și apoi calcula cât de probabil oameni de diferite greutăți sunt de fapt au fost identificate cu cancer, comparativ cu cei de o viață sănătoasă și echilibrată greutate. Cele mai multe dintre aceste studii, de asemenea, încercați pentru a evalua diverse alte elemente care pot influența celulele canceroase pericol, cum ar fi dacă persoanele fum, dacă acestea exercițiu, și, de asemenea, cât de sănătos dieta lor este planul. Dar e dificil să-și facă toți ceilalți factori, atât de specifice studii de cercetare nu pot dezvălui dacă fiind obezi motive celulele canceroase.

Atunci când a examinat cu alte fiecare, cu toate acestea, și atunci când studiile arată că excesul de greutate mai mult pe cineva, cu atât mai probabil acestea sunt de a obține cancer, posibilitățile sunt mai mari că cercetarea este dezvăluind că greutatea are o cauzalitate impact. Un raport de IARC în 2002 spus că nu există suficiente dovezi pentru a spune obezitatea amplificat amenințarea de 8 tipuri de cancer, toate din care sunt a constat într-o nouă listă de 13.

De atunci, numeroase alte studii au sporit dovezi, atât de IARC în prezent se simte că are dovezi adecvate pentru a lista aceste 13 tipuri de cancer celule. Lugging excesul de greutate corporală are o varietate de wellness riscuri, inclusiv o mai mare posibilitate de a avea un atac de cord sau accident vascular cerebral, precum și ca fiind legată de un pericol sporit de cancer celule condiția de mai sus. Cea mai simplă metodă de a menține o greutate sanatoasa este de a rămâne clar de plasarea greutate, cu toate acestea, dacă ia în considerare în prezent mai mult decât ți-ai dori, dieta si exercitiile fizice pot ajuta atinge o mult mai sanatoasa in greutate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here