Ce este erecția?

0
682

O poziție verticală penisul este simbolul potenței masculine. De ce și cum voi obține o erecție? Ce puteți face despre probleme de erectie? Aici e raspunsul celor de topire întrebări. Exact cum o erectie întâmpla? În ciuda a ceea ce ar putea presupune, de asemenea, la bărbați, semnalul vine de la creier! Cand e in erectie, legate de sex stimularea semnalele sunt transmise de la mintea la penis (călătorind prin vertebrale erectilă și, de asemenea, nervi).

Penis încărcate cu sânge, precum și contracții musculare de componenta inferioară a penisului precum și perineu aibă grijă de restul. Penisul se întărește și, de asemenea, corectează alinierea.

Erecții fenomenale

Fenomenal erectii. Ocazional penisului ia libertățile și nu informează cortexul înainte de a merge în modul activ. Nu este nevoie decât de o atingere sau o stimularea imagine să transmită semnale de la nervi la nivelul coloanei vertebrale. Aceste erectii au dovedit a fi de nepretuit pentru tetraplegici, de exemplu, care poate avea condiționat,’ erectii (dar fără toate de obicei senzații).

Ocazional erectii pot apărea independent de excitare sexuală. Priapism, de exemplu, este adus pe de condiții neurologice precum specifice diverse alte afectiuni: sângele stagnează în penis precum și poate declanșa extrem de chinuitoare erectii în Cazul în care tratamentul medicamentos este ineficient, singurul remediu este de a opera.

Noapte de noapte erectii. În Mișcări Oculare Rapide (somn cu vise), mintea își reduce garda, deci e destul de regulat pentru bărbați să aibă patru la 5 erectii in fiecare seara (chiar dacă ei rămân pe propriul lor sau în pat cu cineva!). Aceste episoade apar aproximativ la fiecare 90 de minute și, de asemenea, ultimul pentru o medie de aproximativ 20 de minute. Dimineața măreția este de obicei mai puternic datorită faptului că nu există o înălțime de testosteron, între orele 6 precum și 8am.

Lipsa capacității de a obține o erecție

Impotenta. Acest lucru este specificat ca lipsa de capacitatea de a obține o erecție suficientă pentru infiltrare sau de a păstra un inflexibil erectie (termenul de impotenta este considerat a fi prea adverse de unii specialiști). Este o problemă comună, care crește cu vârsta, afectând 1 din 3 bărbați peste 40 de ani, și, de asemenea, 1 din 2 bărbați peste 50 de ani. Există două tipuri de cauze pentru probleme de erectie: 20% sunt considerate a fi emoțională, precum și 80% fizic.

Printre motivele emoționale sunt stresul și anxietatea despre sex-legate de performanță, stres și anxietate, lipsa de libido, și mai mult etc. Păstrați în minte că ridicarea dispozitivului este spontană, așa că are nevoie pentru a uita de îngrijorare de faptul că nu și, de asemenea, permite el însuși să fie îndreptate către legate de sex stimulente.

Motive fizice poate fi gândit dacă nu se poate obține o erecție prin plăcerea de sine. Cel mai constant origine vasculară (de exemplu, atunci când arterele blocate și să evite, de asemenea, fluxul de sange la nivelul penisului). Probleme hormonale, alcool, tutun precum diabetul zaharat poate de asemenea afecta funcția erectilă.

Pentru a acoperi totul off, aceste probleme fizice aproape niciodată să apară singur, precum și sunt, de obicei, vin cu efecte emotionale (sentimentul de o pierdere de masculinitate și, de asemenea, încrederea în sine).

Tratament nu există pentru cei care se îndure de ajuns să-ți mărturisesc că au o problemă, deși doar 25% din băieți care se ocupă cu probleme de erectie consultați un profesionist medical. Cei care nu sunt fie, de asemenea, jenat sau cred că absolut nu se poate face nimic, ceea ce nu este adevărat: cele mai multe situații sunt tratate rapid cu sau rezolvate.
Erectiile sunt un element de un sănătos și echilibrat corporale caracteristică care servește atunci când un bărbat intenționează să facă dragoste sau să se masturbeze. În unele cazuri, cu toate acestea, o erectie se întâmplă atunci când un bărbat nu își dorește unul. Care sunt cele mai bune moduri de a opri o nedorite erectie?

Cel mai evident mod de a renunța la o erecție este de a ejacula

Cea mai evidentă metodă să renunțe la o erectie este de a ejacula. Acest lucru nu este întotdeauna posibil sau adecvat, astfel încât acesta poate fi practic să recunoască alte metode de a face departe cu unul. Ca erectii începe devreme în viață, acest post, de asemenea, informații cum sunt mamele și tații pot vorbi cu copiii lor despre erectii. Erectii începe devreme în viață. Ele sunt sănătoase și echilibrate caracteristici corporale care au loc de mai multe ori pe zi pentru mulți oameni. Un studiu din 2013 a descoperit că media de erectie este de 5,6 cm.

La adult de ani, erectii poate apărea atunci când un bărbat este excitat sexual sau pentru alte motive. Diferite tipuri de montaj includ: Reflexogen: Acestea apar ca răspuns la atingere. Psihogena: Acestea se întâmplă în feedback legate de sex gânduri sau fantezii. Nocturne: Acestea apar atunci când omul este adormit. De obicei, un bărbat experiențele 5 dintre acestea o noapte, precum și durează o medie de o jumătate de oră. Testosteronul joacă un rol în funcția erectilă. În erecție, un procent de sânge excursii la penis. Această acțiune, împreună cu hormoni, țesuturi musculare, precum și nervi, face penisul sa se intareasca.

Erectii face actul sexual este posibil, totuși, a avea o erectie nu sugerează întotdeauna un om intenționează să se masturbeze sau să ia parte la sexe. Aleatoare, nedorite erectii impact mai mulți masculi. Ele nu sunt, de obicei, un semn de sănătate și wellness probleme, cu toate acestea, ei pot face o persoana sa se simta inconfortabil sau jenat.
Pentru a reduce umilire, acoperind erectie cu o haină lungă, tricou, sau laptop-ar putea ajuta.

Este esențial să păstrați în minte că, în timp ce erectia ar putea părea evident pentru persoana se confrunta cu aceasta, cei mai mulți oameni cu siguranță nu va fi văzut, astfel încât nu există nici un factor care să fie în dificultate. Meditația poate ajuta pentru a elimina o erecție și de a opri o persoana de la concentrându-se pe trezind idei. Încercarea de reflecție, un individ trebuie.

Respira lent, precum și de profund
se concentreze pe sunetul de respirație
încercați web duplicarea un cuvânt sau o frază peste, precum și să se concentreze mintea
recunosc distrage gândurile și după aceea vizualiza permițându-le du-te, intensificarea pe audio de respirație.

Reflecție poate ajuta la relaxare, la fel de bine ca vine la fiecare persoană. Unele persoane localiza reflecție dificilă atunci când, inițial, încercați să-l, cu toate acestea, există cursuri de reflecție și, de asemenea, aplicații care pot fi de ajutor. Înainte de a în funcție de reflecție pentru a elimina o erectie, este o idee bună să-l practice pe tot parcursul zilei.
Sidetracking mintea cu diverse alte gânduri poate ajuta elimina o erectie. La aderarea la-ar putea ajuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here