Ce declanșează prostata?

0
2040

Mai mare de Prostata sau Extindere de Prostată este o stare patologică a sistemului genito-urinar, în care prostata se umflă și umflate. Această condiție este, de asemenea, cunoscut sub numele de Prostatita sau Hiperplaziei benigne de Prostată. Caracteristica a prostatei este de a produce lichidul seminal folosit în recreere. Atunci când există o Extinsă de Prostată la care a cauzat umflarea începe să pună presiune pe uretra și, de asemenea, acest lucru limitează fluxul de urină.

Prostata marita sau marirea prostatei este, de obicei, observate la persoanele în vârstă de peste 50 de ani și, de asemenea, este extrem de rar în specifice în intervalul de vârstă de 20-40 ani. În situația dacă există o extinsă de prostată într-un tânăr pe-atunci este ceva care este un motiv de probleme, cum ar putea influența circulația de pipi, împreună cu o serie de alte probleme, cum ar fi tulburare a rinichiului, vezicii urinare, precum și regulat sistem urinar infecțiile tractului la bărbați.

Prostata superioară este un precursor

Mai mare de prostata este un precursor la celulele cancerului de prostata si oameni cu mai mare prostată în majoritate din cazuri se încheie cu celulele cancerului de prostata si pentru acest motiv este chiar mai mult de un motiv de îngrijorare atunci când prostata apare la băieți. Acest scurt articol oferă o scurtă introducere de mai multe dintre semnele de mai Mare de Prostata la Barbatii Tineri.

Semnele și simptomele de prostata la barbatii tineri ar putea începe cu problema cu urinarea la începutul bolii problema și altfel, diagnosticat corespunzător și, de asemenea, tratate imediat cu diferite tipuri de probleme pot apărea bazate pe nivelul de umflarea precum și de gravitatea problemei. Mai mare de prostata la barbatii tineri ar putea să nu apară în mod clar, dar progresiv evoluția pe o perioadă de timp care ar putea fi luni sau ani înainte de un individ poate simți cu adevărat simptomele. Câteva dintre cele mai comune simptome care pot tinti spre o extinsă de prostată la bărbații tineri sunt.

Bietul Sistemului Urinar Flux: Un individ cu o mai Mare Prostata va avea simptome de săraci fluxul urinar. Acest lucru este din cauza uretrei fiind strangulat de Prostata Marita. Nu doar va privată au o slabă sistemului urinar stream, el va, de asemenea, simt că el nu a golit complet vezica urinară și, de asemenea, cu siguranță va, de asemenea, disconfort cu pipi.

Insuficientă Golirea vezicii Urinare: Deoarece Prostata Mărită creează uretra pentru a obține strangulat și, de asemenea, sub o mulțime de stres nu toate fac pipi care se acumulează în vezica urinara are capacitatea de a transmite cu uretra ceea ce duce la incompletă anularea. Acest lucru duce la un privat pentru a vizita la baie mult mai multe ori decât în mod normal și încă mai au o senzație că el nu a golit complet vezica urinara.

Uretra este sufocată de prostata mare

Scurgere de Urina: Când uretra este sufocat de mare de prostată și, de asemenea, o persoană nu este în măsură să anuleze după care unele cantitatea de urina este încă lăsat în vezica urinara, care în întregime se umple o dată mai mult, precum și pentru că nu prea fac pipi este capabil de a merge prin uretra se cauzează scurgeri de urină din cauza amplificat sistemul urinar de urgență. Sistemul urinar Ezitare: Acest lucru este încă un semn tipic pentru mai mare de prostata la baieti. Ori de câte ori va cu siguranță scaun la gol, se va lua o lungă perioadă de timp pentru urină departe. Această problemă se numește sistemul urinar ezitare este un simptom comun pentru Prostata Marita.

Nicturie, Aceasta este o problemă în care persoana are pentru a obține până în seară pentru a anula. În timp ce acesta poate prevala să anuleze cât mai curând ca pe timp de noapte cu toate acestea, atunci când apare în mod regulat și, de asemenea, de până la 4 sau chiar de mai multe ori în seara, atunci cu siguranta vizează în direcția simptom de prostata la baieti.

Driblingurile urinar: Acest lucru este încă un simptom al mai mare de prostata la barbatii tineri. În această problemă, persoana poate inconștient trece picături de urină colorarea lenjeria de corp și de multe ori urinar gravitatea poate fi o mulțime de timp specifice ajunge la toaleta unele urină obține stropit. Urinară crescută Regularitatea: Aceasta apare ca prostata marita comprimă uretra precum și de circulație de urina devine obstrucționat ceea ce duce la un număr tot mai mare de pipi fost construit în vezicii urinare care determină individul care necesită pentru a vizita toaleta de multe ori să fac pipi.

Incapacitatea de a Reglementa nevoia de a Urina: În cazuri de prostata la baieti, persoana va avea o astfel de dorinta de a urina că până a ajunge la baie pentru a invalida unele dintre pipi deja a picurat. Sistemul urinar Strecurat: Acest lucru este încă un semn și simptom de Prostata Marita. În această condiție, deoarece uretra este comprese precum și mai mult de urină este capabil de a merge prin ea, se termină prin a fi că mult mai greu pentru individ de a anula și, de asemenea, el trebuie să stres extrem de urină înainte. Acest lucru ar putea fi destul de chinuitoare.

Durere cu Urinare: Prostată Mărită creează durere la urinare și, de asemenea, este un simptom tipic de această condiție. Puroi în Urină: inovatoare În cazuri de Mare de Prostata, nu va fi puroi păstrate în minte atunci când un privat urineaza. Când se întâmplă acest lucru, este specific faptul că individul are o Extinsă de Prostată și, de asemenea, destul interes clinic este numit pentru.

Hematuria un semn și simptom al prostatei mai mari.

Hematuria: Acest lucru este încă un semn și simptom al mai Mare de Prostata. Atunci când condiția este inovatoare în domeniul etapă, hematuria poate fi observată în impact individuale. Sistemul urinar Ardere: Acest lucru poate de asemenea fi un semn de mai Mare de Prostata. În timp ce urinat, individul poate experimenta o senzație de arsură experiență ori de câte ori el invalidează. Exact ceea ce creează mai Mare de Prostată este în mod clar nu este recunoscut cu toate acestea studiile de cercetare recomanda ca o modificare în hormoni de sex masculin ar putea fi o sursă de această problemă. În general, acest lucru are loc la persoanele în vârstă.

Pentru mai Mare de Prostata in Tineresc Masculi, motivele-cheie în conformitate cu cercetările pot fi motive genetice, orice fel de fundal anterior de testiculară nereguli sau unele neregulate hormon modificări. O Mare de Prostata la Barbatii Tineri poate duce la o mulțime de probleme pentru persoana. Pe langa toate problemele pe care o neglijate mai Mare.

Prostata oferă astfel de probleme renale, constantă a sistemului urinar, infecții ale tractului, și ca individ cu siguranță va, de asemenea, au probleme de a lua parte la activități sexuale. S-ar putea crea în plus, incapacitatea de a concepe la baieti din cauza inacceptabil producția de spermatozoizi, ca rezultat al mai Mare de Prostata. Dacă nu este plin de obstrucție a uretrei, din cauza mai Mare de Prostata apoi un cateter ar trebui să fie utilizate pentru drenaj conducte de urina din vezica, deoarece ar putea provoca infectii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here