Băuturile declanșează diabetul?

0
2039

Dacă aveți diabet zaharat, consumul de alcool ar putea duce la glucoza din sânge să crească sau toamna. Și, de asemenea, alcoolul are multe calorii. Dacă vei consuma, nu ocazional și doar atunci când diabetul și nivelul de glucoză din sânge sunt bine controlate. Dacă sunt conforme cu calorii controlate fel de mâncare plan, o băutură de alcool trebuie să fie considerat ca 2 gras schimburi. Este un concept excelent pentru a lua legătura cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă consumul de alcool alcoolul este sigur pentru tine.

În timp ce cantități moderate de alcool poate provoca, de zahăr din sânge pentru a urca, excesul de alcool poate reduce de fapt, de glucoza din sange de gradul–, ocazional, crearea de ea pentru a merge în jos în niveluri dăunătoare, mai ales pentru persoanele cu tip 1 de diabet zaharat. Bere și vin alb dulce contin carbohidrati, precum se poate ridica de zahăr din sânge. Alcool promovează pofta de mancare, ceea ce poate crea tine de a mânca prea mult și, de asemenea, pot influența zahăr din sânge sub control. Băuturile alcoolice au în mod frecvent o mare de calorii, ceea ce face mai dificil de a pierde excesul de greutate.

Nu consumați mai mult de două băuturi alcoolice

Alcool în plus ar putea impact judecata sau vointa, declanșând să facă rău selecții de produse alimentare. Alcoolul poate împiedica efecte favorabile dentare, diabet zaharat, medicamente sau insulină. Alcoolul poate crește nivelul trigliceridelor. Alcoolul poate crește tensiunea arterială ridicată. Alcoolul poate provoca înroșirea feței, greață, îmbunătățită inima de preț, precum și tulburări de vorbire. Acestea ar putea fi nedumerit cu sau masca semnele și simptomele de scăzut nivelul de zahăr din sânge.

Diabet Zaharat și, de asemenea, Consumul de Alcool Dos și, de asemenea, Face n ‘ ts. Persoanele cu diabet care consumă ar trebui să urmeze aceste alcool directoare de utilizare. Nu consuma mai mult de două băuturi de alcool într-o singură zi durata, dacă sunteți un bărbat sau o băutură, dacă sunteți o femeie. (Exemplu: o băutură alcoolică = 5-uncie pahar de vin rosu, 1 1/2 uncie “împușcat” de lichior sau de 12 uncii de bere). Consuma alcool doar cu alimente. Consuma alcool încet. Evita “dulce” amestecat băuturi, vinuri minunate, sau siropuri.
Amestec de alcool cu apă, sifon, sau dieta planul de băuturi răcoritoare.

Utilizați întotdeauna un clinice de alertă bucată de bijuterii prețioase care afirmă aveți diabet zaharat. Persoanele cu diabet trebuie să fie deosebit de precauți atunci când se referă la consumul de alcool, deoarece alcoolul poate face unele dintre complicațiile diabetului zaharat și mai rău. În primul rând, alcoolul influențează ficatul în a face activitatea de controlul glicemiei.

Alcool pot, de asemenea, de a comunica cu unele medicamente care sunt recomandate pentru persoanele cu diabet zaharat. Chiar dacă ai doar foarte rar beau alcool, vorbesc cu furnizorul de asistenta medicala despre asta pentru a se asigura că el sau ea înțelege ce medicamente sunt cele mai bune pentru tine.

Alcoolul poate determina creșterea sau scăderea glicemiei

Alcool comunică cu diabet zaharat, medicamente.
Alcoolul poate provoca de glucoza din sange de grade pentru a crește sau scădea, în funcție de cât de mult alcool veti bea. Unele probleme cu diabet zaharat pastile (inclusiv sulfoniluree și meglitinide), de asemenea, reduce de zahăr din sânge de grade prin promovarea pancreasului de a face mai multă insulină. Combinarea scădere a zahărului din sânge efecte de droguri cu alcool poate duce la hipoglicemie sau “stare de șoc”, care este o clinică de urgență. Alcoolul împiedică ficatul dumneavoastră de a face activitatea sa.

Funcția majoră a ficatului este de a stoca glicogen, care este salvat tip de zahăr, pentru a vă asigura că veți avea o sursă de glucoză atunci când nu au consumat. Atunci când consuma alcool, ficatul are funcția de a elimina din sânge, spre deosebire de funcționare pentru a controla glucoza din sange, sau de glucoză din sânge. În consecință, trebuie să nu mai bea alcool atunci când zahărul din sânge este în prezent scăzut.Alimente reduce prețul la care alcoolul este absorbit în fluxul de sânge. Asigurați-vă că pentru a mânca un fel de mâncare sau trata inclusiv carbohidrati, dacă aveți de gând de a consuma alcool.

Întotdeauna examinare nivelul de zahăr din sânge înainte de a avea o băutură. Alcoolul dauneaza ficatului este capacitatea de a produce zahăr, deci asigurați-vă pentru a înțelege de glucoză din sânge, număr înainte de a consuma alcool băutură.
Alcool poate declanșa hipoglicemie. În termen de câteva minute de consumul de alcool, precum și pentru până la 12 ore mai târziu, consumul de alcool poate declanșa de zahăr din sânge grad să scadă. După luarea în alcool, verificați în mod constant de glucoză din sânge, gradul de a vedea să-l că este în zona securizată. Dacă glicemia este scăzută, mananca o gustare să-l aducă.

Puteți salva viata ta prin consumul de alcool încet.
Consuma prea mult alcool poate face să vă simțiți amețit, somnoros, și amețit. exact aceleași semne și simptome de hipoglicemie. Face anumite pentru a folosi o bratara care vă anunță oamenii din jurul tău la realitatea că aveți diabet zaharat, așa că, dacă începe să acționeze ca tine sunt în stare de ebrietate au recunoscut că simptomele ar putea fi cauzate de hipoglicemie. Dacă sunteți hipoglicemiant, ai nevoie de mâncare și/sau zahăr calculatoare comprimat pentru a ridica de zahăr din sânge grad.

Furnizorul dumneavoastră de asistență medicală vă va informa cât de mult alcool este fără risc pentru a consuma alcool

Puteți salva viata ta prin înțelegerea limita.
Furnizorul de asistență medicală va informa cât de mult alcool este risc-gratuit pentru tine de a consuma alcool. Bazându-se pe starea de sănătate, care ar putea sugera nici un fel de alcool. În unele cazuri, femeile cu diabet pot avea nu mai mult de o băutură alcoolică pe zi. Bărbații ar trebui să aibă nu mai mult de două. Administrarea de glucoza din sange de grade este o zi cu zi de scopul pentru persoanele cu tip 1, precum și diabet zaharat de tip 2.

În timp ce consumul de zahăr nu produce orice tip de diabet zaharat, păstrarea file pe carbohidrati precum și consumul de zahăr este o parte esențială a gestionării ambele tipuri de diabet. Consuma sănătos și de ședere energic în plus poate reduce amenințare pentru dezvoltarea de tip 2 probleme cu diabet zaharat. Fiind obezi sau au probleme de greutate este conectat la o dezvoltare de tip 2 diabet zaharat. De fapt, obezitatea este una dintre principalele cauze de tip 2 diabet zaharat.

Potrivit Centrele pentru Controlul maladiilor, precum și Prevenirea (CDC) Sursă de Încredere, mai mult de o treime din Americani adulti au probleme de greutate. Problemele de greutate pot plasa la risc pentru diabet și alte probleme de sănătate și wellness condiții. Consuma extrem de rafinat alimente care sunt bogate în zahăr, grăsimi nesănătoase, și, de asemenea, calorii goale crește pericolul de cresterea in greutate in exces.

Bea băuturi dulci este, de asemenea, o amenințare variabilă pentru crearea de diabet de tip 2. Dacă ești funcționare pentru a menține de zahăr din sânge sub control sau se ocupe de greutatea dumneavoastră, puteți selecta dieta băutură moale. Scăzut în calorii, precum și zahăr, dieta planul sifon par a fi o alternativa excelenta la băuturi dulci. Sucuri dietetice sunt 99% apă, precum și la examinarea hrană fapte panou, ar trebui să vezi mult mai puțin decât 5 la 10 calorii și mult mai puțin de 1 gram de carbohidrati per portie.

În ciuda faptului că acestea nu conțin zahăr, plan de dieta de sucuri, de obicei, sunt îndulcite cu îndulcitori, agenți. Acestea ar putea consta naturale sau artificiale gusturile, de nuanțare reprezentanți, acizi, conservanți, și, de asemenea, cofeina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here